Inchiriati o masina in Constanta aeroport Kogalniceanu sau din centrul si explorati orasul si litoralul. Firma noastra  va ofera autoturisme de inchiriat noi, de marimi si modele diferite, pe termen lung sau scurt, pentru a va face calatoria mai usoara si mai placuta.

Constanta este orasul cel mai vechi atestat de pe teritoriul României, prima atestare documentara datand din 657 i.Hr. Astazi detine cel mai mare port al Marii Negre, cu o suprafata de aproape 30 km. Constanta este un important centru cultural si economic si turistic, ce merita explorat pentru valorile sale arhitecturale si atmosfera centrului vechi al orasului. Inchiriati o masina de la Firma noastra si porniti in vizita celor mai importante puncte turistice din oras. In zona puteti vizita sate traditionale, vinoteci, monumente antice si Delta Dunarii, paradisul iubitorilor de pasari. Vizitati piata Ovidiu, numita dupa poetul roman, Edificiul roman cu Mozaic, Farul Genovez si mai ales cazinoul Constanta, unicul exemplu al arhitecturii art nouveau din Romania si simbolul orasului, cu o superba vedere la mare. Pentru o vacanta de vara, nu omiteti cea mai faimoasa statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia, cu nisip fin si o plaja de 8 km.

Firma noastra va ofera autoturisme de inchiriat in Constanta si in cele mai importante orase ale tarii. Vizitati pagina noastra de locatii pentru lista noastra completa de birouri de inchiriere.
Rezervati masina online sau contactati departamentul nostru de rezervari. Pentru termeni si conditii si detalii despre procedura de inchiriere, verificati ghidul

Open chat
1
Buna!
Cu ce te pot ajuta?