Conditii generale de inchirieri auto – Dacia – Duster

Dacia Duster ofera servicii de inchiriere in incinta aeroportului International Henri Coanda OTP, Aeroportul International Baneasa in municipiul Bucuresti si zonele adiacente capitalei, incliusiv judetul Prahova.

Masinile noastre beneficiaza de:

 Toate vehiculele inchiriate sunt permanent monitorizate prin GPS, astfel vei fi mereu in siguranta;

 Kilometraj nelimitat pentru orice vehicul inchiriat;

 Livrare la orice ora 24/7;

 Autoturisme curate, neinscriptionate;

 Predare / preluare aeroport fara taxe suplimentare;

Tarife inchirieri auto

Dacia Duster va ofera cel mai mic pret garantat!

TVA-ul fiind zero si fara alte costuri ascunse: pretul afisat reprezinta pretul final si este valabil pentru ORICE perioada de inchiriere de minim 4 zile, indiferent de numarul de zile, cu garantia aferenta fiecarui tip de vehicul.

Tarifele Dacia Duster sunt exprimate in EUR per zi. Toate preturile pentru inchirieri masini contin: TVA 0% (firma neplatitoare de TVA), asigurare obligatorie, rovigneta RO, revizii tehnice periodice la zi. Tarifele nu includ combustibil, amenzi de circulatie si parcare.

GPS harta Europa inclus

GPS-ul pe autoturismele societatii noastre este fara taxe.

Autoturismele vor fi prevazute cu un sistem modern GPS, care va avertizea in caz de accident sau blocaj pe autostrada. Acest sistem interactiv se numeste WAZE si functioneaza la nivel mondial.

Preluare / predare

La preluarea autoturismului de catre client, acesta dispune de de plinul de carburant. La predarea autoturismului acesta va fi predat in aceasi stare respectiv cu rezervorul plin de carburant si fara daune.

Inchiriere autoturism pe termen lung – leasing operational

Sistemul propus de societatea noastra este leasing operational. Pentru perioade lungi, atat persoanele fizice cat si cele juridica, tarifele se vor negocia direct, in functie de marimea flotei auto.

Pentru mai multe detalii, va rugam apelati numarul +40 753.102.102

Open chat
1
Buna!
Cu ce te pot ajuta?